Biltvätt

På Bilvård Nacka erbjuder vi en förstklassig bilvätt som får din bil att glänsa som ny. Vår noggranna handtvätt kombinerar effektiv kallavfettning och alkalisk avfettning för att avlägsna smuts och fett på ett skonsamt sätt. Vi rengör fälgar och hjulhus grundligt, tar hand om dörrkarmar och ser till att hela bilen schamponeras, sköljs av och torkas med omsorg. För att ge din bil en sista touch applicerar vi däckglans och, vid behov, polerar och vaxar vi bilen maskinellt för att ge den en hållbar glans.

Invändigt ser vi till att varje detalj är på topp. Vi använder tryckluft för att rengöra högtalargaller och ventilationer, tvättar mattorna och dammsuger noggrant golv, säten och bagageutrymme. Dessutom rengör vi alla paneler, dörrsidor och fönster för att skapa en fräsch och ren känsla i hela bilen. Med vår bilvård får du inte bara en skinande ren bil – du får också en upplevelse av lyx och omtanke för din bil. Kom till Bilvård Nacka och låt oss ta hand om din bil, både invändigt och utvändigt.

Boka din tid för bilrekond redan idag: 08-312 242

BRONS – UT

Handvätt utvändigt

Servicedetaljer

Vi rekommenderar minst en tvätt per månad. Bilen utsätts för mycket slitage under våra årstider här i Sverige. På sommaren bleker solen lacken, träd tappar löv och sav, fåglar lämnar spillning, och insekter fastnar på bilen. På hösten fastnar löv på lacken. På vintern saltas vägarna, och på våren sprider sig damm – därför behöver bilen tvättas regelbundet.

Avfettning
Vi använder alltid ekologiska avfettningsmedel för att minimera påverkan på miljön.

Högtrycksspolning
Vi spolar bort lös smuts noggrant från bilens yta för att skydda lacken från repor.

Schamponering
Hela bilen schamponeras med en mjuk svamp, vatten och lödder.

Fälgtvätt
Fälgarna får en grundlig spoltvätt och rengörs med svamp.

Avsköljning
Efter schamponeringen spolar vi bilen rikligt med vatten och rengör hjulhusen.

Avtorkning
Till sist torkar vi bort det återstående vattnet med en mjuk mikrofiberduk.

 

I vår utvändiga handtvätt ingår avfettning, högtryckstvätt, schamponering, spolning av hjulhus, fälgrengöring, avsköljning och avtorkning.

 

  • }30 min

LITEN

 349 kr

Sedan

399 kr

SUV

449 kr

VAN

499 kr

BRONS – IN

Handvätt invändigt

Servicedetaljer

Damsugning av hela bilen
Vi dammsuger noggrant alla säten, golv, småfack och bagageutrymmet, så att lösgrus och smuts försvinner.

Dammtorkning
Vi torkar av alla paneler, konsoler och dörrar med en fuktig trasa och tar bort ingrodd smuts, läskfläckar och annat som kan ha fastnat.

Fönstertvätt
Vi använder fönstertvättmedel utan ammoniak för att effektivt ta bort smuts, fet film och kondens från AC, vilket ger ett klart och rent siktfält genom rutorna.

I vår invändiga handtvätt ingår rengöring av kupé och bagageutrymme, samt rengöring av paneler. Dörrkarmar och dörrfack rengörs och torkas, fönster putsas, och mattor dammsugs och tvättas.

  • }30 min

LITEN

399 kr

Sedan

449 kr

SUV

499 kr

VAN

649 kr

SILVER

Heltvätt in & ut

Servicedetaljer

Utvändig tvätt
Vi tvättar bilen utvändigt med alkalisk avfettning, schamponering och torkar av med sämskskinn för ett glänsande resultat.

Damsugning av kupén
Vi dammsuger noggrant alla säten, golv och småfack, så att lösgrus och smuts försvinner.

Dammtorkning
Alla paneler, konsoler och dörrar torkas av med en fuktig trasa för att ta bort damm och smuts.

Fönstertvätt
Vi använder fönstertvättmedel utan ammoniak för att effektivt rengöra smuts, fet film och AC-kondens från glasen, vilket ger dig ett klart och rent siktfält genom rutorna.

I vår heltvätt ingår både invändig och utvändig handtvätt. Med vår heltvätt får din bil att se ut som ny igen.

  • }1 timme

LITEN

649 kr

Sedan

 699 kr

SUV

849 kr

VAN

949 kr

Motortvätt

Vi erbjuder professionell motortvätt för din bil. Regelbunden rengöring av motorn kan vara nödvändig, och vi ser till att den blir grundligt och effektivt rengjord för ett skinande resultat.

  • }30 min

 299 kr

Kemtvätt av säten

Smutsig och fläckig klädsel rengörs med en hetvattentvätt där vattnet upphettas till cirka 85°C för att effektivt döda bakterier och kvalster. Vi använder speciella smutslösande medel för att säkerställa en grundlig och effektiv rengöring.

  • }1 timme

per säten: 299 kr

alla säten: 1199 kr

Behandling av skinnsäten

Vår skinnbehandling består av två steg. Först rengör vi skinnet med ett specialanpassat rengöringsmedel. Därefter applicerar vi en conditioner för att återställa skinnets doft och känsla.

  • }1 timme

per säten: 299 kr

alla säten: 1199 kr

Borttagning av dekaler

Att ta bort dekaler från bilen kan vara mer utmanande än vad man kanske tror. Vi använder avancerad ångteknik för att lösa upp limmet effektivt, utan att behöva använda starka kemikalier. Om lacken har blivit solblekt kan det vara nödvändigt att polera den berörda delen av bilen för att återskapa en jämn färg utan skuggor.

  • }1 timme

från 199 kr